Gratare de porc pane cu parmezan

Gratare de porc pane cu parmezan

Va oferim oreteta speciala italieneasca de gratare de porc pane cu parmezan. Gratare de porc pane cu parmezan putem pregati si pentru picnic si daca pregatim un gratar la iarba verde. Cu munca putina vom obtine niste gratare de porc pane cu parmezan, gustoase, crocante si foarte apetisante.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii450 kcal
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • ou2 bucati
  • parmezan4 linguri
Preparare

Se bat ouale ca pentru omleta intr-o farfurie adanca, se sareaza, se pipereaza;

separat intr-o alta farfurie adanca se amesteca pesmetul cu cascavalul ras;

Se pune la incins uleiul intr-o tigaie de teflon. Se trec cotletele mai intai prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si branza;

Se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute, la foc potrivit. Se aseaza gratarele pe farfurii si se decoreaza cu feliute de lamaie si frunze de busuioc.

Tips

In loc de parmezan putem folosi un cascaval sarat; Alaturi, se serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia copti.

Recomandari