Cordon Bleu

Cordon Bleu

Cordon Bleu este un fel de snitel plin de surprize delicioase. Acest Cordon Bleu are un aspect apetisant iar gustul este pe masura. Combinatia de ciuperci cu cascaval topit si cu muschiul delicios din Cordon Bleu este festiva si savuroasa.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  revelion  
Ingrediente
  • ciuperci150 g
  • ou3 bucati
  • ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval200 g
  • carne de porc600 g
  • faina100 g
Preparare

Muschiul se taie in 6 bucati si se bate ca pentru snitel;

Ciupercile se spala si se toaca marunt;

Cascavalul se da pe razatoare.Doua oua se fierb tare si se taie marunt;

Se amesteca ciupercile cu cascavalul si ouale, se potriveste de sare si piper;

Amestecul se pune peste muschi. Se impatureste, se da prin faina, ou, iar faina, apoi se prajeste in ulei.

Tips

Se serveste alaturi de preparate din cartofi. Se poate prepara si din piept de pui, iar in loc de faina putem folosi pesmet.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Masti cu efect garantat
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right