Penne al salmone

Penne al salmone

Tradus in romana excelentele penne al salmone, inseamna penne cu somon, de fapt mai banal sunt macaroane cu somon. Dar nimic nu este banal in aceste gustoase penne al salmone, preparati-le si veti vedea. Sunt usor de digerat si preparat si pot fi folosite pentru o cina romantica. Pentru penne al

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii450 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • somon100 g
  • marar1 legatura
  • smantana200 g
  • parmezan100 g
Preparare

Se pune la fiert apa cu sare. Cand incepe sa clocoteasca se pun macaroanele rupte in bucati sau intregi.

Intre timp se taie somonul fidelute late de 1/2 cm si lungi de 1cm;

Se curata si spala ceapa si mararul, ceapa se taie la 1 cm, iar mararul marunt;

Cand macaroanele incep sa fiarba, se dau la foc mic, sa fiarba incet pana cand sunt gata. Se strecoara si se spala cu apa rece.;

Se amesteca imediat cu toate ingredientele si cu o parte din parmezan si marar. Restul de parmezan si marar se pun pe deasupra pastelor in farfurii.

Recomandari