Paste gratinate

Paste gratinate

Paste gratinate - Cui nu-i plac pastele? Aceastea sunt consistente, se pregatesc rapid si sunt pe gustul tuturor. Pastele gratinate se servesc calde, la cateva minute dupa ce s-au scos din cuptor, cat cascavalul este inca cald.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci200 g
  • usturoi uscat3 catei
  • ulei de masline50 ml
  • piper0 dupa gust
  • bacon200 g
  • cascaval200 g
  • ardei gras2 bucati
  • sunca presata200 g
Preparare

Se calesc ciupercile cu ardeiul si usturoiul in ulei si se adauga la sfarsit bacon-ul taiat cubulete;

Cand sunt facute se adauga pasta de tomate sare piper oregano dupa gust;

Se ia compozitia de pe foc si se amesteca cu pastele fierte in prealabil;

Se unge un vas cu unt, se tapeteaza cu sunca presata si se toarna compozitia de paste;

Se rade deasupra cascaval si se da la cuptor pana ce cascavalul prinde o crusta aurie.

Tips

Cititi si aceste retete delicioase de paste: Paste cu ton Paste cu rosii si busuioc

Recomandari