Paste gratinate
Paste gratinate - Cui nu-i plac pastele? Aceastea sunt consistente, se pregatesc rapid si sunt pe gustul tuturor. Pastele gratinate se servesc calde, la cateva minute dupa ce s-au scos din cuptor, cat cascavalul este inca cald.
Ingrediente
- ciuperci200 g
- usturoi uscat3 catei
- ulei de masline50 ml
- piper0 dupa gust
- bacon200 g
- cascaval200 g
- ardei gras2 bucati
- sunca presata200 g
Preparare
Se calesc ciupercile cu ardeiul si usturoiul in ulei si se adauga la sfarsit bacon-ul taiat cubulete;
Cand sunt facute se adauga pasta de tomate sare piper oregano dupa gust;
Se ia compozitia de pe foc si se amesteca cu pastele fierte in prealabil;
Se unge un vas cu unt, se tapeteaza cu sunca presata si se toarna compozitia de paste;
Se rade deasupra cascaval si se da la cuptor pana ce cascavalul prinde o crusta aurie.
Tips
Cititi si aceste retete delicioase de paste: Paste cu ton Paste cu rosii si busuioc
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"