Lasagna vegetala

O mancare atat de buna ca lasagna trebuia incercata intr-o formula care sa fie valabila si pentru vegetarieni si astfel s-a ajuns la lasagna vegetala. Pentru a prepara lasagna vegetala avem nevoie de timp, dar mai ales de branza ricotta, parmezan, mozzarela si legumele voastre preferate. Lasagna
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarianIngrediente
- ciuperci1 cana
- ou1 bucata
- branza ricotta200 g
Preparare
Oala in care se prepara se incinge bine. Este important ca legumele sa nu se lipeasca;
Intr-un vas mare se combina sosul de spaghete, ciupercile si ceapa;
Se pun la fiert la foc mic pentru 10 minute;
In alt vas se amesteca ricotta cu patrunjelul, oul sarea si piperul;
Se adauga 3/4 din cana de mozzarela si 2 linguri de parmezan;
Peste legume se toarna o parte din sosul preparat;
Se adauga straturi de ricotta si taitei;
Se acopera totul cu restul de sos si de branza mozzarela si parmezan;
Se acopera totul cu folie de aluminiu si lasa la cuptor pentru 20 de minute pana cand capata o culoare usor maronie.