Lasagna vegetala

Lasagna vegetala

O mancare atat de buna ca lasagna trebuia incercata intr-o formula care sa fie valabila si pentru vegetarieni si astfel s-a ajuns la lasagna vegetala. Pentru a prepara lasagna vegetala avem nevoie de timp, dar mai ales de branza ricotta, parmezan, mozzarela si legumele voastre preferate. Lasagna

Specificitalian
Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii245 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • ciuperci1 cana
  • ou1 bucata
  • branza ricotta200 g
Preparare

Oala in care se prepara se incinge bine. Este important ca legumele sa nu se lipeasca;

Intr-un vas mare se combina sosul de spaghete, ciupercile si ceapa;

Se pun la fiert la foc mic pentru 10 minute;

In alt vas se amesteca ricotta cu patrunjelul, oul sarea si piperul;

Se adauga 3/4 din cana de mozzarela si 2 linguri de parmezan;

Peste legume se toarna o parte din sosul preparat;

Se adauga straturi de ricotta si taitei;

Se acopera totul cu restul de sos si de branza mozzarela si parmezan;

Se acopera totul cu folie de aluminiu si lasa la cuptor pentru 20 de minute pana cand capata o culoare usor maronie.

Recomandari