Lasagna cu spanac
Prepara o delicioasa lasagna de sezon, inlocuind carnea cu spanacul gustos si plin de vitamine si minerale.
Ingrediente
- branza mozzarella200 g
- ceapa alba2 bucati
- spanac600 g
- ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
- usturoi uscat4 catei
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- pasta de tomate250 ml
- paste penne0
- foi lasagna1 pachet
Preparare
Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, repectand indicatiile de pe pachet, apoi se scurg usor si se pun pe un platou.
Ceapa se curata si apoi se toaca marunt, punandu-se intr-un castron, usturoiul se toaca la fel, branza mozarella se da pe razatoare iar spanacul congelat se toaca si el fin.
Se pregateste un vas de sticla termorezistent uns cu unt si se aseaza o foaie de lasagna, apoi peste ea un strat subtire de ceapa, usturoi, spana amestecat cu mozarella, sos de rosii, condimente si apoi alta foaie de lasagna.
Se continua pana la epuizarea foilor de lasagna iar deasupra se mai toarna putin sos de rosii, apoi vasul se da la cuptor 15-20 de minute, pana scade bine zeama.
Tips
Se serveste fierbinte, cu smantana deasupra.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"despre sex si sexualitate, cu imaginati si intelepciune"