Canelloni cu urda

Canelloni cu urda

O reteta de paste deosebita, in care se combina urda gustoasa, cu proschiuto crudo si cascaval afumat.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • ulei de masline0 dupa gust
  • busuioc0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cannelloni1 punga
  • prosciutto400 g
  • cascaval250 g
  • suc de rosii1 l
  • urda500 g
Preparare

Canelloni se fierb in apa cu sare si putin ulei, apoi se scurg de apa si se scot; se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi.

Sucul de rosii se pune la fiert cu sare, piper si busuioc si cand se ingroasa foarte bine se pune in el proschiuto crudo feliute subtiri, cascaval afumat cubulete si urda sarata pana compoxitia devine groasa.

Se adauga busuioc si se umplu cu aceasta compozitie cannelloni fierti, care apoi se pun intr-o tava, adaugandu-se inca putin suc de rosii deasupra.

Se da tava la cuptor 10 minute.

Tips

Se presara deasupra parmezan ras.

Recomandari