Turta de castraveti cu branza de vaci

Turta de castraveti cu branza de vaci este o reteta excelenta, dupa care se prepara aperitive delicioase si foarte aspectoase. Modul de preparare este foarte usor, turta de castraveti cu branza de vaci se realizeaza cu gelatina si se lasa la frigider inainte de servire. Este delicios!
Recomandat pentru Dieta
Dieta MontignacIngrediente
- castravete verde2 bucati
- ceapa alba1 bucata
- usturoi uscat1 catel
- suc de lamaie6 linguri
- coriandru0
- gelatina10 foi
- apa50 cl
- branza de vaci750 g
Preparare
Se rad fin cei doi castraveti si se pastreaza 1/4 dintr-unul, pentru ornamentare. Se sareaza si se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare, timp de 40 de minute, se zvanta bine cu hartie absorbanta;
Se inmoaie gelatina in apa rece, apoi se dizolva treptat, la cald, in cei 50 cl de apa;
Se amesteca branza de vaci, castravetii, gelatina topita, ceapa, lamaia, usturoiul si condimentele;
Se ung usor cu ulei de masline, peretii unei forme incapatoare si se tapiseaza cu felii fine de castraveti;
Se toarna in ea compozitia. Se acopera cu feliile ramase. Se lasa sa se inchege, la rece, minimum doua ore si jumatate.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"cand te trezesti dimineata in taraituri, bazaituri si alte triluri ale telefonului mobil..."