Spanac cu praz si stafide

Spanac cu praz si stafide

Spanac cu praz si stafide - Aceasta mancare de praz este ideala pentru copii, datorita continutului de fier din aceste doua legume atat de sanatoase. Spanacul cu praz si stafide este si mai gustos, daca se consuma cald, daca se raceste, nu mai are acelasi gust.

Specificspaniol
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • spanac1 kg
  • piper0 dupa gust
Preparare

Puneti o oala de apa la fiert si cand a dat in clocot puneti spanacul timp de 20 de minute ;

Taiati prazul cu ceapa marunt si il puneti la calit pana ce se ingalbeneste, apoi piperul sarea si stafidele;

Se amesteca putin, se adauga spanacul ( care s-a lasat sa se scurga );

Se rastoarna continutul din tigaie intr-un vas termorezistent, se adauga sosul bechamel, apoi presarati branza rasa;

Se lasa sa se gratineze pana devine maroniu.

Tips

Cititi si aceste retete de spanac: Piure de spanac Spanac cu smantana

Recomandari