Pollo salmone

Pollo salmone

Bucataria traditionala italiana are specialitati pe baza de peste foarte sofisticate si rafinate, pollo salmone este unul din acestea. Amestecul de creveti, somon si piept de pui cu vinete si cascaval fac din pollo salmone, un cocktail exotic de delicii combinate, cu efect colorat si sofisticat.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Evenimente
revelion  
Ingrediente
  • vanata8 felii
  • creveti250 g
  • cascaval12 felii
  • smantana400 ml
  • piept pui1500 g
  • somon afumat100 g
Preparare

Pieptul de pui se taie in jumatate, se bate putin si se pune la prajit in putin ulei;

Jumatatile se prajesc pe ambele parti, se adauga crevetii, sare, piper, smantana si 4 felii de cascaval;

Se lasa la foc mic pana ce sosul se leaga si devine cremos;

Separat se prajesc feliile de vinete pe ambele parti, somonul se taie in fasii si se pune cate una pe fiecare rondea de vanata;

Se aseaza pieptul de pui pe farfurii, rondeaua cu somon deasupra si o feliuta de cascaval peste care se toarna sosul.

Aceasta reteta delicioasa o puteti gasi si la Trattoria Verdi, Str. Emanoil Porumbaru Nr. 9, un loc deosebit unde puteti savura mancaruri delicioase italiene si nu numai intr-o ambianta foarte placuta, eleganta si intima, insotita de o servire impecabila. Va recomand cu caldura sa mergi la Verdi si sa incercati, pentru ca daca ati fost o data veti reveni mereu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

to be or not to be
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right