Piept de pui umplut cu spanac

Piept de pui umplut cu spanac - aceasta reteta este una mai picanta fata de reteta cunoscuta de piept de pui umplut cu spanac. Atat puiul cat si spanacul sunt ingrediente fragede si delicioase, preparate impreuna au un aspect imbietor!
Ingrediente
- spanac280 g
- usturoi uscat4 catei
- piper0
- bacon8 felii
- smantana115 g
- branza burduf65 g
- piept pui4 bucati
Preparare
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Puneti spanacul intr-un vas mare de sticla si incalziti-l in cuptorul cu microunde pentru 3 minute, amestecand la fiecare minut, pana se inmoaie.
Apoi adugati peste spanac smantana, branza picanta rasa, si usturoiul.
Puneti bucatile de piept de pui pe suprafata intinsa de lucru si puneti o cantitate de amestec pe fiecare piept de pui.
Rulati pieptul de pui si infasurati fiecare piept de pui in cate 2 felii de bacon, securizati cu o scobitoare si aranjati-le intr-un vas un pic adanc.
Lasati la cuptor vasul neacoperit timp de 35 de minute, apoi mariti focul la 260 de grade Celsius, sau folositi gratarul cuptorului pentru inca 5 - 10 minute pana se rumeneste baconul.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."