Piept de pui cu mere si branza

Piept de pui cu mere si branza

Piept de pui cu mere si branza brie o mancare fratuzeasca, care merita sa o preparati. Mere... piept de pui... branza... un amestec pe cat de contrastant, pe atat de gustos. O combinatie armonioasa intre dulce si sarat, intre cremos si crocant... pentru o masa extravaganta, alegeti cu incredere

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Status
Calorii425 kcal
Ingrediente
  • unt4 linguri
  • piper0 dupa gust
  • faina2 linguri
Preparare

Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius.

Topiti 1 lingura de unt intr-o tigaie mare la foc mediu spre mare. Adaugati merele si sotati pana se inmoaie.

Introduceti o bucata de branza "brie" si cateva felii de mar in buzunarul de jos al pieptului de pui (intre piept si tendon), sarati si piperati si dati cu faina pe ambele parti ale pieptului de pui.

In tigaia sotata topiti o lingura de unt la foc mare, cand untul se topeste adaugati pieptul de pui si rumeniti-l pe ambele parti .

Transferati puiul intr-o tava cu partea umpluta in jos si puneti la cuptor aproximativ 12-14 minute.

Cat puiul este la cuptor preparati sosul, turnati cidrul si supa in tigaia sotata si fierbeti la foc mare pana cand se reduce la o cana si jumatate. Adaugati cele 2 linguri de unt ramase si sarati, piperati dupa gust.

Pentru a servi taiati puiul in 4 bucati si turnati putin sos pe fiecare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
multumesc !
  • person

    "a fi iubit neconditionat e ca un dar al zeilor"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere