Peste pe pat de legume la cuptor

Peste pe pat de legume la cuptor - Aromele legumelor se imbina delicios cu pestele si ii va face pe toti sa indrageasca aceasta mancare. Se prepara simplu, este o mancare de peste sanatoasa si foarte, foarte gustoasa!
Ingrediente
- mustar1 lingura
- usturoi uscat1 catel
- ulei de masline60 ml
Preparare
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Amestecati intr-o tava/vas de copt dovleceii, ceapa, rosiile si maslinele cu o lingura de ulei.
Cu uleiul ramas ungeti fileurile de peste si asezati-le deasupra patului de legume, apoi dati la cuptor pentru 25-30 minute pana cand se patrund toate ingredientele.
Amestecati intr-un bol usturoiul, sucul de lamaie, mustarul si uleiul ramas pentru a face un sos.
Aranjati legumele pe patru farfurii si deasupra puneti cate un file de peste, puneti sos deasupra si asezonati cu patrunjel tocat.