Musaca de cartofi cu sos bolognez

Un festin culinar, musacaua de cartofi cu sos bolognez este preparatul potrivit atunci cand iti inviti prietenii sau familia la cina.
Ingrediente
- cartof2 kg
- lapte250 ml
- ou2 bucati
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- cascaval150 g
- unt nesarat100 g
- sos bolognez400 g
Preparare
Cartofi se curata de coaja si se taie ca pentru piure apoi se pun la fiert in apa cu sare.
Cand au fiert se paseaza si se amesteca cu untul si laptele. Pasta rezultata trebuie sa fie mai tare.
Intr-o cratita unsa cu ulei se pune un strat de pasta de cartofi, cam jumatate din compozitie, apoi se adauga sosul bolognez urmat de cealata jumatate de pasta de cartofi.
Oule se bat si se pun pe deasupra ca o patura care sa acopere pasta de cartofi. Se adauga si cascaval ras dupa gust.
Cratita se da la cuptorul incis pentru 10 - 15 minute (pana ce oul va fi patruns).
Tips
Se presara patrunjelul maruntit si se serveste cald.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"