Legume mexicane

Legume mexicane

Incercand aceasta reteta de legume mexicane, veti avea placerea de a manca preparate sanatoase si pline de arome. Aceasta reteta simpla si rapida se bazeaza pe efectul mirodeniilor picante, folosite de bucataria mexicana. Savoarea si gustul rafinat al acestor legume mexicane se obtine cu ajutorul

Specificmexican
Timp prepararerapid
Status
Calorii150 kcal
Ingrediente
  • morcov1 bucata
  • ulei de masline1 lingura
  • busuioc1 lingurita
  • ghimbir1 lingurita
  • coriandru1 lingurita
  • ceapa rosie1 bucata
Preparare

Se curata si se spala legumele;

Se taie cubulete morcovul, ceapa, ardeii, rosia, iar ciupercile se taie felii;

Se amesteca legumele taiate cu mazarea, fasolea si porumbul, se potrivesc de sare si piper;

Se inabusa sub capac 7-8 minute, legumele timp de citeva minute intr-o tigaie teflonata, in care s-a pus uleiul de masline;

Cand sunt aproape gata, se adauga uleiul de soia, mirodeniile se inchide focul si se mai lasa cu capacul pe deasupra 2-3 minute.

Tips

Atentie mare la legume sa nu se inmoaie pre mult, si sa-si piarda forma. Aceste legume aromate pot fi garnitura pentru orice fel de carne.

Recomandari