Conopida cu chimen

Este gata in 45 de minute si are un gust minunat, iar alaturi de toast prajit este un deliciu!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereRecomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarianIngrediente
- unt50 g
- usturoi uscat4 catei
- ulei de masline4 linguri
- chimen4 lingurite
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- pesmet4 lingurite
- conopida1 bucata
Preparare
Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in putina apa cu sare.
Bucatile fierte de jumatate se scurg bine, pun intr-un vas cu untul topit, alaturi de usturoiul pisat marunt, pesmetul brun si semintele de chimen, amestecandu-se usor, cateva minute.
Intregul amestec se transfera intr-un vas termorezistent care are uleiul de masline pe fund, se asezoneaza cu sare, piper negru.
Se da vasul cu amestecul preparat la cuptor, 15 minute.
Tips
Se serveste fierbinte.