Carne inabusita cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne inabusita cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne inabusita cu cartofi, Niku-Jaga este un fel de mancare japonez, pregatit sanatos din cartofi si usturoi. La prepararea acestui fel de carne inabusita cu cartofi, Niku-Jaga, carnea de vaca sau de porc in estul Japoniei trebuie taiata foarte fin. In final aceasta carne inabusita cu cartofi,

Specificjaponez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii450 kcal
Ingrediente
  • zahar2 linguri
  • ceapa alba1 bucata
  • mazare3 linguri
  • morcov1 bucata
  • ghimbir1 lingurita
Preparare

Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc taiata in bucati subtiri, morcovul taiat in jumatati de rondele de aprox. 1 cm grosime, cartofii curatati de coaja si taiati in patru pentru 3-4 min;

Separat praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul;

Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.

Tips

Se serveste fierbinte, in castronele.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
te ador!
  • person

    "nu renunta niciodata la ce iti place!!!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Pantofi Lesgo Negri
Shop Ele.rochevron_right