Antricot la gratar cu sos Hoi-Sin

Antricot la gratar cu sos Hoi-Sin

Daca ai chef de o friptura gustoasa si suculenta atunci prepara dupa aceasta reteta cotlet la gratar cu sos Hoi-Sin. Sosul Hoi-Sin este un sos chinezesc care se gaseste la supermarket si se poate pastra in frigider cel mult o saptamana, putand fi folosit si pentru carnea de porc sau rata. Garnitura

Specificchinezesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii330 kcal
Ingrediente
  • patrunjel1 legatura
  • ghimbir1 lingura
Preparare

Se amesteca ghimbirul, sosul Hoi-Sin si soia si se toarna peste fileurile de carne asezate intr-un bol. Se lasa la marinat cam 30 minute;

Se pun fileurile pe gratarul incins si se frig pe fiecare parte cam 5 minute pentru o friptura in sange sau 7 minute pentru o friptura bine patrunsa;

Intre timp se incinge uleiul si se calesc la foc incet legumele cam 3-4 minute si la sfarsit se pune si susanul;

Tot intre timp se fierbe si orezul cu putina sare si se scurge bine;

Se amesteca orezul cald cu patrunjelul tocat se pune in farfurii si pe deasupra se aseaza fileurile si legumele.

Recomandari