Pulpe de pui picante

Pulpe de pui picante

Pulpe de pui picante - Aceasta reteta este ideala pentru iubitorii de picanterii. Rumene si apetisante, aceste pulpe de pui se pot servi cu diverse garnituri, salate sau legume gratinate. Pulpele de pui picante se asaza pe un platou si se orneaza cu ardei iuti si lamaie, pentru un aspect chic.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • piper0 dupa gust
Preparare

Pulpele se freaca bine cu sare, piper, boia, se pun intr-o forma de sufleu si se ung cu sos de ardei;

Se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa sa se patrunda 60 min;

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se pun pulpele sa se prajeasca circa 15 min;

Se scot pe un platou;

Lamaia se spala cu apa fierbinte si se taie in doua.

Recomandari