Porc cu usturoi

Porc cu usturoi

Porc cu usturoi - Daca vreti sa incercati o altfel de friptura, decat cea clasica, atunci preparati aceasta reteta de carne de porc marinata, in prealabil, intr-un amestec de usturoi cu cimbru si otet. Porc cu usturoi se serveste cu orice fel de garnitura.

Specificcaraibian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • usturoi uscat1 capatana
  • otet2 cani
Preparare

Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza;

Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici;

Se fierbe carnea in putina apa 20 de minute;

Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut;

Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una, doua zile. Se scoate carnea, apoi, si se prajeste.

Tips

Cititi si aceste retete de porc: Rulada din muschiulet de porc Porc dulce acrisor

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Noutati in proiectele pe fonduri europene in 2011
  • person

    "despre fonduri europene nerambursabile"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere