Porc cu usturoi

Porc cu usturoi - Daca vreti sa incercati o altfel de friptura, decat cea clasica, atunci preparati aceasta reteta de carne de porc marinata, in prealabil, intr-un amestec de usturoi cu cimbru si otet. Porc cu usturoi se serveste cu orice fel de garnitura.
Ingrediente
- lamaie1 bucata
- usturoi uscat1 capatana
- otet2 cani
Preparare
Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza;
Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici;
Se fierbe carnea in putina apa 20 de minute;
Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut;
Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una, doua zile. Se scoate carnea, apoi, si se prajeste.
Tips
Cititi si aceste retete de porc: Rulada din muschiulet de porc Porc dulce acrisor
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"despre fonduri europene nerambursabile"