Lasagna vegetariana cu ciuperci si ardei

Lasagna vegetariana cu ciuperci si ardei

Prepara o lasagna usoara pentru stomacul tau, folosind ingrediente vegetariene!

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • branza mozzarella250 g
  • ciuperci250 g
  • usturoi uscat3 catei
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras1 bucata
  • dovlecel2 bucati
Preparare

- Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, repectand indicatiile de pe pachet, apoi se scurg usor si se pun pe un platou.

- Se toaca ardeii grasi, ceapa verde, ciupercile si se pun la prajit in ulei incins, apoi dupa 7-8 minute se adauga dovleceii feliute subtiri, sare si piper.

-Se adauga dupa 10 minute si sosul de rosii si sosul Marinara, lasandu-se la foc mic, amestecand mereu, pana scade bine sosul.

- Se pregateste un vas de sticla termorezistent, uns cu ulei de masline si se aseaza o foaie de lasagna, apoi peste ea un strat subtire din amestecul din tigaie, sare, piper si condimente, apoi alta foaie de lasagna.

Se continua pana la epuizarea foilor de lasagna iar deasupra se mai toarna putin sos de rosii, branza mozzarella si telemea rase si amestecate, presarate din abundenta, apoi vasul se da la cuptor 10 minute, pana scade zeama.

Tips

Se serveste fierbinte sau rece.

Recomandari