Lasagna cu peste si ardei gras

Lasagna cu peste si ardei gras

Prepara o delicioasa lasagna cu peste, inedita si gustoasa!

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • vin alb1 pahar
  • piper0 dupa gust
Preparare

- Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, repectand indicatiile de pe pachet, apoi se scurg usor si se pun pe un platou.

Se pune ulei de masline la incins intr-un vas, apoi ceapa si ardeiul gras, la calit, 6-7 minute, dupa care se adauga pestele taiat fasiute subtiri si vinul alb, acoperind vasul, la foc mic.

-Dupa 5-6 minute se ia capacul, se adauga sosul de rosii si maslinele, amestecand bine, pana ce compozitia se ingroasa bine.

- Se pregateste un vas de sticla termorezistent uns cu ulei de masline si se aseaza o foaie de lasagna, apoi peste ea un strat mediu de amestec din vas, urmat de alta foaie de lasagna.

- Se continua pana la epuizarea foilor de lasagna iar deasupra se mai toarna putin sos de rosii, apoi vasul se da la cuptor 15 minute, pana scade bine zeama.

Tips

Se serveste fierbinte, cu zeama de lamaie si patrunjel proaspat presarat deasupra.

Recomandari