Lasagna cu parmezan si sos Ragu

Lasagna cu parmezan si sos Ragu

Prepara o delicioasa lasagna italiana, in care deliciosul sos ragu este ingredientul de baza!

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • branza parmezan200 g
  • ulei de floarea-soarelui0
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pasta de tomate0 dupa gust
  • foi lasagna1 pachet
  • sos ragu500 ml
  • sos bechamel250 ml
Preparare

- Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, repectand indicatiile de pe pachet, apoi se scurg usor si se pun pe un platou.

- Se pregateste un vas de sticla termorezistent uns cu ulei de masline si se aseaza o foaie de lasagna, apoi peste ea un strat subtire de sos Bechamel, apoi un strat de parmezan, urmat de un strat de sos Ragu, piper si condimente, si apoi alta foaie de lasagna.

- Se continua pana la epuizarea foilor de lasagna iar deasupra se mai toarna putin sos de rosii, apoi vasul se da la cuptor 15-20 de minute, pana scade bine zeama.

Tips

Se serveste fierbinte sau rece.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Diete ridicole
  • person

    "aici veti putea gasi informatii despre cum sa slabiti!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere