Budinca de paste cu sunca

Budinca de paste cu sunca este ideala pentru copii, dar si petru cei mari, pentru ca este atat de delicioasa, de nu vei rezista tentatiei de a nu le gusta. Budinca de paste cu sunca se serveste calda, servita rece nu va avea acelasi gust.
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- ciuperci250 g
- ou4 bucati
- unt50 g
- piper0 dupa gust
Preparare
Fierbeti pastele al dente;
Ceapa taiata marunt si ciupercile se prajesc in unt. Galbenusurile se freaca bine cu untul moale, smantana, sarea si piperul. Se amesteca si cu ciupercile, sunca, parmezanul, sosul bechamel si taieteii;
Albusurile se bat spuma cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus;
Se toarna totul intr-o tava unsa si presarata cu pesmet, se mai presara cu parmezan si bucatele de unt si se coace pe la 180°C cam jumatate de ora.
Tips
Cititi si aceste retete de paste: Spaghete cu fructe de mare Spaghete milaneze