Dieta Rina

Durata:

12 saptamani

Specific:

american

Baza dieta:

Legume

Tip dieta:

Diete disociate

Descriere:
Dieta Rina este o dieta disociata, cu o durata de 90 zile, creata de un medic sportiv american, lucru care garanteaza ca este sigura pentru sanatate. In afara de scaderea in greutate, ea mai promite si scaderea tensiunii, daca suferi de hipertensiune.

Popularitatea dietei Rina se datoreaza faptului ca ea chiar functioneaza, este usor de urmat si este blanda cu stomacul. Ea asigura o alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si fibre, datorita cantitatilor uriase de fructe si legume.
Caracteristici:
Dieta Rina garanteaza ca vei slabi intre 15 si 20 kilograme.

Esenta acestei diete este disocierea. Asta inseamna ca stomacul primeste un singur tip de mancare odata, usurand astfel digestia. E esential sa mentii ordinea zilelor. Dieta incepe cu ziua de proteine, urmata de cea cu amidon, carbohidrati si fructe.

Zilele se repeta, incepand intotdeauna cu ziua de proteine, timp de 90 zile. O data pe luna se face o zi de apa, dupa ziua de fructe si inaintea zilei de proteine. Poti sa bei cat poti de mult ceai sau cafea neindulcite.

Micul dejun este acelasi in fiecare zi: fructe, poate si un suc natural, fara adaos de zahar. Poti manca fructe ca si gustari intre mese, in fiecare zi, dar nu cu o ora inainte de pranz.

Ziua 1 este formata din alimente ce contin proteine, ziua 2 este formata din alimente ce contin amidon, ziua 3 este formata din alimente ce contin amidon, iar ziua 4 este formata din fructe. Ciclul se repeta pana la terminarea celor 90 de zile.