Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

O prajiturica tare gustoasa, perfecta pentru toamna, alaturi de o ceasca cu ceai. Nu este greu de preparat si ii vei rasfata astfel pe cei dragi cu un desert delicios, preparat chiar de tine. Pofta buna!

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Batem galbenusurile cu zaharul. Adaugam uleiul, drojdia, praful de copt stins cu zeama de lamaie si faina. Adaugam apa fiarta si amestecam repede pana obtinem un aluat ca o smantana mai groasa, dar care sa curga din lingura. Daca aluatul va fi prea subtire merele se vor duce la fund si toata prajitura va fi compromisa. Aluatul trebuie sa iasa in asa fel incat sa il intindem cu lingura in tava.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari