Tarta cu visine

Ce poate fi mai delicios decat o combinatie intre dulce si acrisor? Tarta cu visine este perfecta pentru orice gurmand, poate fi servita oricand in timpul zilei si in mod sigur va fi un adevarat deliciu atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Ingrediente
- zahar0
- lapte500 ml
- visine1 kg
- gelatina3 plicuri
- esenta de vanilie1 fiola
- apa0
- budinca1 plic
- aluat de tarta1 pachet
- zeama de lamaie1 lingura
Preparare
Budinca se prepara conform instructionilor de pe plic, dupa care se intinde pe blatul de tarta. Visinele se pun intr-o oala impreuna cu putina apa, zahar, zeama de lamaie si esenta de vanilie si se amesteca pana incep sa fiarba, dupa care se scot, se lasa putin sa se raceasca si se adauga peste crema de budinca.
In tot acest timp se prepara gelatina, conform instructiunilor de pe plic, dupa care se toarna peste visine. Tarta se lasa la rece circa 4 ore, dupa care se poate servi.