Palmieri cu cardamon

Palmieri cu cardamon

Acest desert este preferatul gospodinelor in perioada de toamna, deoarece este foarte usor de preparat si deosebit de aromat.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • cardamon2 linguri
  • zahar brun170 g
  • foietaj450 g
  • albus0
Preparare

Aluatul de foietaj se decongeleaza si se intinde cu ajutorul unui facalet pana devine subtire.

Se amesteca bine zaharul brun si cardamomul si se presara deasupra foii de aluat, apoi se pliaza marginile acestuia.

Aluatul astfel pliat se taie in fasiute lungi care se ung cu albus de ou si apoi aseaza intr-o tava tapetata, care se da la cuptor timp de 20-25 minute.

Tips

Se servesc fie calzi fie reci, simpli sau cu ceai.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Scrisoarea unei femei
  • person

    "ia de la fiecare doar cat poate sa dea si da fiecaruia doar cat merita."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere