Pachetele cu ciupercute si branza Brie
Pachetele cu ciupercute si branza Brie, o reteta inedita, foarte aratoasa, si care se poate consuma cu succes atat rece cat si fierbinte. Ciupercutele se servesc dupa ce li s-a indepartat ata cu care au fost legate.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- branza brie200 g
- ciuperci600 g
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline1 lingura
- sare0 dupa gust
- verdeata0
- foi placinta2 bucati
- piper verde0 dupa gust
Preparare
- Se scot foile de placinta de la congelator, se lasa la temperatura camerei pana se inmoaie si apoi se taie in patratele de marime medie.
- Se calesc in ulei de masline ciupercile tocate marunt, usturoiul, pana le scade zeama.
- Se amesteca bine branza Brie tocata marunt cu ciupercile calite, se adauga sare si piper verde.
- Se umplu patratelele de foaie de placinta cu amestecul de ciuperci, se leaga fiecare cu ata sa stea ca o cupa si se dau la cuptor timp de 6-7 minute, pana foaia devine aurie si crocanta.
Tips
Se servesc dupa ce li s-a indepartat ata cu care au fost legate.