Pachetele cu ciupercute si branza Brie

Pachetele cu ciupercute si branza Brie

Pachetele cu ciupercute si branza Brie, o reteta inedita, foarte aratoasa, si care se poate consuma cu succes atat rece cat si fierbinte. Ciupercutele se servesc dupa ce li s-a indepartat ata cu care au fost legate.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • branza brie200 g
  • ciuperci600 g
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline1 lingura
  • sare0 dupa gust
  • verdeata0
  • foi placinta2 bucati
  • piper verde0 dupa gust
Preparare

- Se scot foile de placinta de la congelator, se lasa la temperatura camerei pana se inmoaie si apoi se taie in patratele de marime medie.

- Se calesc in ulei de masline ciupercile tocate marunt, usturoiul, pana le scade zeama.

- Se amesteca bine branza Brie tocata marunt cu ciupercile calite, se adauga sare si piper verde.

- Se umplu patratelele de foaie de placinta cu amestecul de ciuperci, se leaga fiecare cu ata sa stea ca o cupa si se dau la cuptor timp de 6-7 minute, pana foaia devine aurie si crocanta.

Tips

Se servesc dupa ce li s-a indepartat ata cu care au fost legate.

Recomandari