Baton de inghetata

Baton de inghetata

Iata o inghetata delicioasa si sanatoasa, care cu siguranta te va ajuta sa te racoresti in acele zile calduroase de vara. Combinatia dintre iaurt de capsune, iaurt de banane si cereale va fi in mod sigur pe placul chiar si celor mai mofturosi membri din familie.

Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  ziua copilului  onomastica  
Ingrediente
  • iaurt12 cutii
  • lapte condensat0
  • musli1 cutie
Preparare

Asezati intr-o tigaie o bucata de folie in asa fel incat sa mai ramana si in afara ei.

Se ia laptele condensat si se imparte in 2 castroane de marime medie. In primul castron se adauga iaurtul de banane (6 cutii) si se amesteca cu laptele condensat. In celalalt castron se adauga iaurtul de capsune (6 cutii) si se amesteca cu laptele condensat.

Dupa ce ati amestecat suficient se ia prima compozitie, cea cu iaurtul de banane, si se adauga in tigaia acoperita cu folie. Adaugati cateva cereale deasupra compozitiei, apoi adaugati a doua compozitie, cea cu iaurtul de capsune.

Se lasa la congelator cel putin 8 ore. Pentru a putea scoate inghetata din tava trageti de marginile foliei iar apoi indepartati-o complet de pe baton.

Se taie in bucati egale pentru a putea fi servita.

Recomandari