Sufleu cu ciocolata

Sufleu cu ciocolata

Daca vrei un dulce pretentios si fin, atunci e timpul sa incerci acest sufleu aromat!

Specificfrancez
Timp prepararelaborios
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • cacao1 lingurita
  • ciocolata cu lapte600 g
  • frisca200 ml
  • ou3 bucati
  • ciocolata alba0
  • gelatina alimentara3 lingurite
Preparare

Se topeste ciocolata cu lapte la bain-marie.

Gelatina se topeste cu ajutorul a 5 linguri de apa fierbinte.

Se bat bine albusurile, iar galbenusurile se amesteca bine cu frisca lichida, in care se adauga ulterior si ciocolata topita, apoi albusurile spuma.

Se incorporeaza apoi si gelatian topita, amestecand foarte bine.

Se unge cu unt topit o forma, apoi se toarna amestecul in ea si se da la frigider cel putin 5 ore.

Se scoate de la rece si se orneaza cu glazura obtinuta din frisca si cacao apoi se rade ciocolata alba deasupra.

Tips

Se mai tine inca jumatate de ora la rece..

Recomandari