Mousse de mango

Mousse de mango

Un desert spumos, delicat si foarte aromat, pentru zilele calduroase de vara.

Specificcaraibian
Timp prepararelaborios
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
  • mango4 bucati
  • zahar pudra4 linguri
  • ulei de masline2 lingurite
  • gelatina4 foi
  • esenta de vanilie4 lingurite
  • branza de vaci400 g
Preparare

- Fructele de mango se spala, se curata de coaja si sambure si se taie bucatele mici.

- Branza cremoasa se amesteca bine cu zaharul, vanilia si uleiul de masline, apoi cu foile de gelatina, inmuiate in prealabil.

- Se pune amestecul intr-un blender, impreuna cu bucatelele de mango si se mixeaza 5-6 secunde.

- Se pune crema rezultata in 4 pahare de sticla si se dau acestea la rece 30 de minute.

Tips

Se poate intercala si un fruct de nectarina in mousse.

Recomandari