Crema de fistic

Crema de fistic

Astazi iti propunem o reteta de crema de fistic, ideala pentru a fi servita pe paine, la micul-dejun. Poti face o schimbare in obiceiurile tale zilnice. In plus, crema de fistic este hranitoare si iti ofera energia de care ai nevoie pentru intreaga zi.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ulei de fistic85 g
  • lapte praf100 g
  • miere1 lingura
  • fistic170 g
  • cardamon1 lingurita
  • coaja rasa de portocala2 linguri
  • ciocolata alba340 g
Preparare

Fisticul se decojeste si se pune la cuptor pentru a se rumeni. Separat, intr-o oala, se pune la topit ciocolata alba dupa care se amesteca impreuna cu mierea.

Intr-un bol, se adauga fisticul macinat si se amesteca impreuna cu cojile rase de portocala, cardamonul si laptele praf, dupa care se adauga uleiul de fistic, amestecand usor, cu ajutorul unui mixer, pana cand se omogenizeaza.

Compozitia rezultata se toarna peste ciocolata alba si se amesteca in continuare, pana cand se omogenizeaza.

La final se toarna intr-un borcan si se lasa la racit.

Recomandari