Bundt cake

Bundt cake este un chec pufos, aromat, copt intr-o forma specifica, de obicei circulara. Acest chec puternic aromat este perfect alaturi de un ceai cald intr-o zi de iarna sau alaturi de o cafea cu prietenii. Pofta buna!
Ingrediente
- zahar200 g
- miere2 linguri
- ou4 bucati
- ulei de floarea-soarelui4 linguri
- praf de copt1 plic
- faina de grau280 g
- scortisoara0
- cuisoare0
- apa8 linguri
Preparare
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma iar galbenusurile se freaca cu zaharul. Peste galbenusuri se adauga uleiul, lingurile de apa 2 cate 2, mierea si condimentele.
Separat, faina se amesteca cu praful de copt si stafidele, apoi se incorporeaza amestecul de galbenusuri. Se adauga si albusurile batute spuma, amestecand cu grija de jos in sus. Poti adauga fructe confiate taiate marunt.
Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina, si se toarna aluatul in tava. Se coace aproximativ 30 minute la 170C.