Supa de sparanghel cu smantana

Supa de sparanghel cu smantana

Sparanghelul este una din legumele cele mai delicioase, acest gust fiind accentuat prin fierbere si deci supa de sparanghel cu smantana nu poate fi decat excelenta. Aceasta reteta de supa de sparanghel cu smantana este savuroasa si mai mult se pare ca arde grasimile, deci putem slabi in timp ce o

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • ou3 bucati
  • patrunjel1 legatura
  • sparanghel1 kg
  • unt100 g
  • smantana100 ml
  • faina2 linguri
Preparare

Se spala firele de sparanghel si se taie varfurile, iar partea lemnoasa se pune la fiert cu 1 litru de apa si sare;

Se rumeneste faina in putin unt, se stinge cu putina zeama din care fierbe sparamghelul;

Se pune faina peste sparanghel si se lasa sa fiarba bine, apoi se trece totul prin sita;

Intr-un castron se freaca restul de unt cu galbenusurile si cu smantana;

Zeama obtinuta dupa trecerea prin sita, se toarna peste pasta din oua si smantana si se adauga varfurile de sparanghel fierte separat. Se adauga la sfarsit patrunjelul tocat, sarea si piperul.

Recomandari