Supa de pui cu tortellini
O reteta deosebit de gustoasa si sanatoasa, destul de elaborata insa care va avea o savoare pe masura. Toate ingredientele ii dau o minunata savoare mediteraneeana. Supa de pui cu tortellini este o reteta originala marca Academia Maggi!
Ingrediente
- pulpa pui2 bucati
- ceapa alba1 bucata
- morcov2 bucati
- pastarnac1 radacina
- patrunjel1 radacina
- telina1
- tortellini200 g
- busuioc1 fir
- cimbru0
- gulie1 bucata
- ardei gras1 bucata
- cuisoare5 bucati
- dafin1 foaie
- apa3 l
Preparare
- Spalam foarte bine carnea, indepartam pielea si grasimea. Curatam morcovii, ii dam pe razatoare, curatam si taiem in bucati mari gulia, telina, pastarnacul si radacinile de patrunjel. Curatam ceapa de coaja si o impanam cu cele 10 cuisoare. Apoi, legam cu o ata patrunjelul (o legatura), cimbru, foaia de dafin si busuiocul.
- Toate acestea se aseaza intr-o oala incapatoare si se completeaza cu apa. Punem sare dupa gust si lasam supa sa fiarba la foc mic, spumand des. Pe la jumatatea timpului de fiert adaugam si ardeiul rosu, taiat cubulete.
- Intre timp, fierbem tortellini, in apa cu sare.
- Cand legumele si carnea au fiert, se scot gulia, pastarnacul, radacinile de patrunjel, telina, ceapa si buchetelul garni. Se scot si pulpele, se dezoseaza si se taie carnea fasii, apoi carnea se pune din nou in supa. Se adauga tortellini si restul de patrunjel tocat marunt. Se lasa sa mai dea un clocot impreuna.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"hai sa vorbim, sa ne cunoastem, sa ne imprietenim!"