Supa de conopida rumenita si anghinare

Supa de conopida rumenita si anghinare

O supa rafinata, speciala, al carei gust deosebit va incanta musafirii pretentiosi! Se serveste fierbinte, cu felii subtiri si zeama de lamaie deasupra. Conopida si anghinarea sunt o combinatie delicioasa. Pofta buna!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • anghinare4 bucati
  • usturoi uscat3 catei
  • ulei de masline0
  • cimbru0
  • sare0
  • piper0
  • smantana200 ml
  • suc de lamaie100 ml
  • conopida1 bucata
  • supa de zarzavat400 ml
Preparare

- Intr-o tigaie adanca se pune conopida spalata si rupta in buchetele mici, 2-3 minute pana se imbiba bine de ulei, apoi se pune intr-o tava la cuptor inca 10 minute, pana devine aurie.

- In uleiul ramas in tigaie se adauga usturoiul taiat marunt, anghinarea bucatele, sare, piper si zeama de legume si se lasa pe foc inca 10 minute..

- Se adauga conopida rumenita si apoi se transfera amestecul, dupa ce s-a racit, in blender, pana se obtine o pasta lichida.

- Se pune din nou pe foc, 2-3 minute, apoi se adauga smantana light, cimbru proaspat si se opreste focul.

Tips

Se serveste fierbinte, cu felii subtiri si zeama de lamaie deasupra.

Recomandari