Supa de ciuperci cu nucsoara
Supa de ciuperci cu nucsoara combina ciupercile gustoase cu smantana proaspata si nucsoara aromata. Rezultatul va fi o supa perfecta de toamna! Se serveste fierbinte, cu praf de curry optional. Pofta buna!
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- ciuperci2 conserve
- patrunjel1 legatura
- unt50 g
- usturoi uscat6 catei
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- smantana0 dupa gust
- nucsoara0 dupa gust
- faina2 linguri
- supa de pui150 ml
Preparare
Ceapa se curata si se toaca marunt si apoi se soteaza in putin unt, cam 10 minute.
Se adauga ciupercile, usturoiul tocat marunt, supa de pui si se mai lasa pe foc cam 30 de minute la foc mediu, acoperit.
Se adauga faina in ploaie, pt a evita cocoloasele, nucsoara, sare si piper si dupa 5-6 minute se opreste focul si se pune smantana, verdeata.
Tips
Se serveste fierbinte, cu praf de curry optional.