Supa cu usturoi

Supa cu usturoi

Desi francezii revendica aceasta reteta de supa cu usturoi, ea a devenit o reteta internationala. Preferata de multi, satioasa si aromata supa cu usturoi se serveste cel mai bine in coaja de paine neagra. Picanta si savuroasa supa cu usturoi este una din cele mai delicioase si mai hranitoare supe.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii150 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • usturoi uscat24 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • cimbru0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • paine10 felii
  • branza de vaca100 g
  • cuisoare0 dupa gust
Preparare

Se fierb in 2 litri de apa timp de 20 minute usturoiul, 1 crenguta de cimbru, cuisoarele, 1 lingurita de sare si 1 praf de piper;

Feliile subtiri de paine se taie in patratele mici, se acopera
cu branza rasa si cu uleiul de masline si se lasa intr-o tava in cuptor, cateva minute, pana se topeste brinza;

Se asaza apoi in castronul cu supa si se toarna peste ele supa strecurata, se
serveste calda.

Tips

Supa se poate servi in coaja de paine, pentru aceasta se ia o chifla medie, se taie un capac, se scobeste de miez, se da putin la cuptor, se raceste putin, se pune supa si se acopera cu capacul.

Recomandari