Supa crema de dovleac
Supa crema de dovleac este atat de fina si aromata incat nu te vei mai opri din mancat. Organizeaza o petrecere delicioasa de Halloween si toata lumea va fi incantata de supa ta! Serveste-o intr-un dovleac scobit pentru maximum de efect. Happy Halloween!
Ingrediente
- cartof4 bucati
- ceapa alba1 bucata
- unt1 lingura
- dovleac1 bucata
- apa750 ml
- cub concentrat supa1 bucata
- smantana dulce3 linguri
Preparare
Curata si taie legumele cubulete, ceapa solzisori. Usturoiul taie-l in jumatate.
Pregateste o oala in care pui un cubulet de unt apoi caleste ceapa pana devine aurie. Adauga dovleacul taiat cubulete si usturoiul si amesteca apoi lasa-le la foc mic, cu oala acoperita. Adauga apa si concentratul de legume. Mai lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Cand legumele s-au fiert, ia de pe foc si transfera totul intr-un alt vas in care poti sa blendezi tot amestecul. Dupa ce ai blendat adauga smantana, condimente si amesteca pana ce obtii o supa fina. Serveste cu crutoane si miez de nuca prajit si orneaza dupa imaginatie sau chiar serveste-o intr-un dovleac.
Sursa foto: www.bestdaily.co.uk