Supa-crema de broccoli

Supa-crema de broccoli

Supa-crema de broccoli, datorita ingredientului de baza broccoli, este bogata in vitamina A, vitamina C, fier, magneziu, zinc si alte valori nutritionale necesare organismului. Astfel se explica de ce trebuie consumat cat mai des broccoli. Supa-crema de broccoli este delicioasa si usor de preparat.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • lapte1 pahar
  • ou3 bucati
  • piper0 dupa gust
  • smantana1 cutie
Preparare

Se spala broccoli, se rupe in buchetele mici.

Intr-o oala se calesc putin cele doua cepe taiate marunt, se adauga buchetelele de broccoli, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic.

Dupa ce a fiert broccoli, impreuna cu ceapa se paseaza prin sita, apoi se adauga in zeama in care a fiert paharul cu lapte, sare, piper si se mai lasa citeva minute.

Cele trei galbenusuri se bat bine cu smantana, apoi se adauga in supa si se mai lasa 5 minute la foc mic.

Tips

Supa-crema de broccoli o puteti servi calda, cu crutoane sau saleuri.

Recomandari