Ciorba de legume a la grecque

Ciorba de legume a la grecque

Ciorba de legume a la grecque este o alta modalitate delicioasa de a prepara legumele. Ciorba de legume a la grecque este o supa sanatoasa cu un aspect si o aroma excelenta. Gandul la o ciorba de legume a la grecque calda, care sa ne asteapte acasa dupa o zi de lucru este intotdeauna placut si

Specificgrecesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii250 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • lamaie1 bucata
  • ou2 bucati
  • patrunjel1 radacina
  • unt50 g
Preparare

Se curata legumele, se spala, se taie cubulete, se pun intr-un vas si se calesc la foc mic in unt;

Se stinge totul cu 2 litri de apa, se pune sare si se fierbe 30 minute, dupa care se adauga orezul spalat si se mai fierb impreuna 10 minute;

Se acreste cu zeama de lamaie si se potriveste de sare, se ia vasul de pe foc;

Se lasa sa se raceasca putin, se drege cu galbenusurile batute cu smantana si subtiate cu ciorba calda. Se serveste presarata cu patrunjel sau marar.

Recomandari