Tarta Caprese

Tarta Caprese

Tarta Caprese este pur si simplu savoarea Italiei surprinsa intr-o tarta: spaghetti, parmezan, mozzarella, rosii si busuioc! Nu-i asa ca viata e frumoasa? Aceasta tarta se pregateste rapid si este un deliciu. Pofta buna!

Specificitalian
Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Din apa, margarina, faina ou si sare framantam un aluat.
    Il punem intr-o folie alimentara, il presam usor cu mana si il dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Presaram masa de lucru cu faina rasturnam aluatul si intindem o foaie subtire si rotunda. Asezam aluatul in tava de tarta si il presam usor cu mana. Intepam cu o furculita pe toata suprafata. Fierbem spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le scoatem intr-o sita sa se scurga si le trecem sub jet de apa rece ca sa nu se lipeasca. Le punem intr-un vas si adaugam ouale batute cu sare si piper si parmezanul ras fin. Turnam compozitia obtinuta peste aluatul de tarta.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari