Tarta Caprese

Tarta Caprese este pur si simplu savoarea Italiei surprinsa intr-o tarta: spaghetti, parmezan, mozzarella, rosii si busuioc! Nu-i asa ca viata e frumoasa? Aceasta tarta se pregateste rapid si este un deliciu. Pofta buna!
Ingrediente
Preparare
Din apa, margarina, faina ou si sare framantam un aluat.
Il punem intr-o folie alimentara, il presam usor cu mana si il dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Presaram masa de lucru cu faina rasturnam aluatul si intindem o foaie subtire si rotunda. Asezam aluatul in tava de tarta si il presam usor cu mana. Intepam cu o furculita pe toata suprafata. Fierbem spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le scoatem intr-o sita sa se scurga si le trecem sub jet de apa rece ca sa nu se lipeasca. Le punem intr-un vas si adaugam ouale batute cu sare si piper si parmezanul ras fin. Turnam compozitia obtinuta peste aluatul de tarta.
Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com