Parjoale cu cartofi si spanac

O reteta simpla si plina de vitamine, parjoalele cu cartofi si spanac trebuie incercate in aceasta primavara. Sunt o alternativa excelenta la clasicele chiftelute cu carne. Fiind primavara, trebuie sa avem mai multa grija de silueta noastra si sa consumam cat mai multe legume.
Ingrediente
- cartof500 g
- ou1 bucata
- spanac300 g
- usturoi uscat1 catel
- faina3 linguri
- ceapa verde1 fir
Preparare
Dam cartoful pe razatoarea mica si scurgem bine. Oparim spanacul, il scurgem de excesul de apa si il tocam marunt apoi amestecam cu cartofii si frunzele de ceapa tocate marunt si usturoiul pisat. Adaugam oul, sare, piper si faina atat cat sa se omogenizeze compozitia.
Modelam parjoale si le prajim in uleiul bine incins
Apoi le scoatem pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Se servesc reci.
Parjoale cu cartofi si spanac de la www.caietulcuretete.com
Credit foto: www.caietulcuretete.com
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"