Parjoale cu cartofi si spanac

Parjoale cu cartofi si spanac

O reteta simpla si plina de vitamine, parjoalele cu cartofi si spanac trebuie incercate in aceasta primavara. Sunt o alternativa excelenta la clasicele chiftelute cu carne. Fiind primavara, trebuie sa avem mai multa grija de silueta noastra si sa consumam cat mai multe legume.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
ziua pacalelilor  onomastica  paste  
Ingrediente
  • cartof500 g
  • ou1 bucata
  • spanac300 g
  • usturoi uscat1 catel
  • faina3 linguri
  • ceapa verde1 fir
Preparare

Dam cartoful pe razatoarea mica si scurgem bine. Oparim spanacul, il scurgem de excesul de apa si il tocam marunt apoi amestecam cu cartofii si frunzele de ceapa tocate marunt si usturoiul pisat. Adaugam oul, sare, piper si faina atat cat sa se omogenizeze compozitia.

Modelam parjoale si le prajim in uleiul bine incins

Apoi le scoatem pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei.

Se servesc reci.

Parjoale cu cartofi si spanac de la www.caietulcuretete.com

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

despre el
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right