Chipsuri de cartofi
Daca va plac chipsurile de cartofi acum le puteti prepara chiar in propria bucatarie, intr-un timp foarte scurt. Chipsurile de cartofi se servesc reci sau calde si vor face deliciul celor mici care nu-ti vor mai cere niciodata chipsuri din magazin.
Ingrediente
- cartof8 bucati
- ulei de masline0
- sare0
Preparare
Cartofii se curata, se spala si cu ajutorul unei razatoare feliatoare se taie felii foarte subtiri, rotunde, care se pun pe un servetel pentru eliminarea surplusului de umiditate.
Se pune uleiul din samburi de masline la incins, intr-o friteuza, tinand focul mare.
Se prajesc feliile de cartofi pana se rumenesc bine si devin aurii si crocante.
Se scot chipsurile pe un servet absorbant si se presara deasupra sare si condimente.
Tips
Se servesc reci sau calde.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"in fiecare om exista o comoara, tu ai atata curaj sa o descoperi?"