Creveti cu chili si sare

Creveti cu chili si sare - preparati aceasta reteta daca va plac mancarurile picante, acesti creveti va vor lasa fara respiratie... cu siguranta veti mai cauta reteta pentru a-i prepara din nou! Crevetii pot fi preparati si cu o zi inainte de servire, sunt la fel de gustosi.
Ingrediente
- faina de orez2 linguri
- lamaie0 dupa gust
- sare1 lingurita
- creveti18 bucati
- faina de grau2 linguri
- ulei de alune0 dupa gust
- coriandru6 fire
- chilli2 lingurite
- piper alb2 lingurite
Preparare
Amestecati intr-un bol faina de grau, faina de orez, sarea, piperul alb, praful de chili si condimentele chinezesti.
Incingeti intr-o tigaie uleiul de alune, dati crevetii prin amestecul de faina si condimente pe toate partile, scuturati excesul si apoi prajiti in tigaie crevetii pana capata o crusta aurie.
Folositi o spatula cu gauri prin care sa se scurga uleiul, apoi asezati crevetii pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Dupa ce ati prajit toti crevetii, prajiti si coriandrul, scurgeti firele pe servetele de hartie si asezonati cu el crevetii. Decorati cu felii subtiri de lamaie.
Tips
Crevetii pot fi preparati si cu o zi inainte de servire, sunt la fel de gustosi.