Baghete din piept de pasare

Baghete din piept de pasare

Baghete din piept de pasare - Aceaste baghete fac parte din categoria aperitivelor calde sau dupa caz se pot completa cu o garnitura delicioasa. Baghete din piept de pasare sunt foarte fragede si fine, daca sunt servite calde, imediat dupa ce sunt scoase din cuptor.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  
Ingrediente
  • morcov1 jumatate
  • ou1 bucata
  • patrunjel1 radacina
  • ulei de floarea-soarelui1 lingura
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • verdeata1 legatura
  • piept pui300 g
Preparare

Cureti legumele si le fierbi impreuna cu pieptul de pasare;

Se scurge bine zarzavatul si carnea, se lasa sa se raceasca si se dau prin robotul de tocat;

Pasta obtinuta se amesteca cu oul batut, sarea si verdeata tocata marunt;

Din pasta obtinuta se modeleaza baghete de grosimea unui deget, cu lungimea de 6-7 cm, care se aseaza in tava unsa si se coc in cuptor, stropindu-le din cand in cand cu apa.

Tips

Cititi si aceste retete de pasare: Ciorba taraneasca de pasare Lapte de pasare

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
nehotarat in fericire
  • person

    "poezia e creaa￯ie,e viaa￯a￯ tra￯ita￯ pe verticala￯ chiar a￯i o secunda￯..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere