Baghete din piept de pasare

Baghete din piept de pasare - Aceaste baghete fac parte din categoria aperitivelor calde sau dupa caz se pot completa cu o garnitura delicioasa. Baghete din piept de pasare sunt foarte fragede si fine, daca sunt servite calde, imediat dupa ce sunt scoase din cuptor.
Ingrediente
- morcov1 jumatate
- ou1 bucata
- patrunjel1 radacina
- ulei de floarea-soarelui1 lingura
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- verdeata1 legatura
- piept pui300 g
Preparare
Cureti legumele si le fierbi impreuna cu pieptul de pasare;
Se scurge bine zarzavatul si carnea, se lasa sa se raceasca si se dau prin robotul de tocat;
Pasta obtinuta se amesteca cu oul batut, sarea si verdeata tocata marunt;
Din pasta obtinuta se modeleaza baghete de grosimea unui deget, cu lungimea de 6-7 cm, care se aseaza in tava unsa si se coc in cuptor, stropindu-le din cand in cand cu apa.
Tips
Cititi si aceste retete de pasare: Ciorba taraneasca de pasare Lapte de pasare
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"poezia e creaaie,e viaaa traita pe verticala chiar ai o secunda..."