Branza feta cu ceapa verde si alune

Branza feta cu ceapa verde si alune

Un aperitiv neobisnuit atat prin aspect cat si prin gust, care poate fi servit invitatilor pe un platou rece, alaturi de masline si rosii cherry. Se serveste foarte rece, ori ca garnitura ori pe felii de paine prajita.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
craciun  revelion  
Ingrediente
  • alune100 g
  • branza feta250 g
  • sare0 dupa gust
  • ceapa verde2 fire
  • crema de branza250 g
  • ardei rosu1 bucata
Preparare

Branza feta se amesteca bine in vasul de robot cu branza Philadelphia, apoi cu ceapa verde tocata si ardeiul iute.

Se adauga alunele zdrobite bine, sare daca mai este necesar si se formeaza o bila de dimensiuni medii care se tavaleste la randul ei prin ceapa verde tocata.

Se aseaza bila pe un platou de sticla si se orneaza.

Tips

Se serveste foarte rece, ori ca garnitura ori pe felii de paine prajita.

Recomandari