Castiga tigai Tefal de la Maggi Secretul Gustului!

16 Aug 2012 12:57
Pentru gospodinele mereu pasionate de bucataria lor, MAGGI lanseaza luna aceasta Secretul Gustului Intensavor Legume si Secretul Gustului Intensavor Gaina, intr-un nou ambalaj unic pe piata, care se potriveste perfect nevoii oricarei femei: cutia de bucatarie.

MAGGI vine in ajutorul celor obisnuite deja cu gustul intens si aroma puternica a bazei pentru mancaruri Secretul Gustului. Special pentru ele, MAGGI a creat acest ambalaj cu totul special. Cu capac din plastic si folie protectoare, noua cutie permite pastrarea proaspata a produsului, fiind usor de folosit si permitand utilizarea ulterioara a acesteia.

Pana in prezent, Secretul Gustului Intensavor Legume si Secretul Gustului Intensavor Gaina, au fost au fost disponibile la pachete de 75 gr, 200 gr, 400 gr si 900 gr. incepand cu luna august, cele doua sortimente Secretul Gustului pot fi achizitionate din marile hypermarketuri si la noul gramaj de 600 de gr.

MAGGI stie cat de aglomerat poate fi programul unei sotii sau al unei mame , de aceea noua cutie de bucatarie permite manevrarea produsului in doar cateva secunde. in plus, forma si culorile prietenoase ale cutiei, o fac dorita de catre orice femeie in bucataria sa, cu atat mai mult, cu cat cutia poate fi reumpluta dupa golire si folosita aftfel timp indelungat. Realizata din carton si aluminiu si avand un capac din plastic ce permite inchiderea ermetica a produsului, aceasta este adaptata mediului umed din bucatarie, pastrand produsul proaspat, indiferent de cantitatea de abur rezultata in timpul gatitului.

Fiecare femeie gateste diferit pentru familia ei, insa intodeauna cu multa dragoste si creativitate. MAGGI sprijina aceasta varietate si vine mereu in ajutorul celor pasionate de gatit. Astfel, pentru sotiile si mamele care considera gatitul o expresie a afectiunii fata de cei dragi, MAGGI reinventeaza Secretul Gustului Intensavor Legume si Secretul Gustului Intensavor Gaina, garantand preparate unice, pe placul intregii familii.

Participa la concurs si poti castiga una dintre cele 5 tigai Tefal

1. Trimite-ne o reteta la a carei preparare ai folosit Maggi Secretul Gustului pe adresa concurs@ele.ro, cu subiectul "Concurs Maggi" (alaturi de numele tau complet, adresa de corespondenta si un numar de telefon la care poti fi contactata).

2. Aboneaza-te la newsletter-ul Gastronomie Ele.ro.


Regulament:

  • Concursul se desfasoara in perioada 16 – 30 august.
  • Intra in concurs toate persoanele care trimit cate o reteta la carei preparare au folosit Maggi Secretul Gustului la adresa de e-mail concurs@ele.ro si se aboneaza la newsletter-ul Gastronomie Ele.ro.
  • Reteta va intra in competitie numai daca include Maggi Secretul Gustului.
  • Participantii se inscriu in concurs cu o singura reteta. Vor fi eliminati din concurs participantii care trimit mai multe retete. De asemenea, vor fi eliminati din concurs participantii care incearca sa fraudeze acest concurs folosindu-se de retete de pe site-ul ele.ro sau alte site-uri.
  • Retetele castigatoare vor fi selectate prin tragerea la sorti si anuntate pe 30 august, ora 12.

    Mult succes!

    Concursul s-a terminat!

    Castigatorii sunt:

  • Gabriela Adriana Dragu - Pui picant cu legume si orez

  • 4 bucati piept pui dezosat
  • 200 g orez
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei iute
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras galben
  • 1 catel usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 50 ml sos soia
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului Intensavor Mediteranean
  • 4-5 frunze menta proaspata
  • piper macinat

    Intr-o craticioara se pune la fiert apa, pana clocoteste, apoi se adauga orezul si se fierbe pana se inmoaie.

    Se strecoara orezul cu o sita si se caleste usor in putin ulei de masline si se condimenteaza cu piper macinat. Se pastreaza la cald pana in momentul servirii.

    Pieptul de pui se taie fasii de 1 cm. Acestea se pun la marinat 15 min, intr-o compozitie din sos soia, Maggi Secretul Gustului Intensavor Mediteranean si usturoi razuit fin.

    Intre timp spalam si taiem legumele julien si le amestecam intr-un castron.

    Intr-o tigaie intinsa, turnam restul de ulei de masline, iar cand s-a incins, adaugam legumele.

    Amestecam incet pentru ca legumele sa nu se lipeasca. Cand morcovul s-a inmuiat, tragem legumele pe o jumatate de tigaie si adaugam fasiile de pui marinate pe cealalta jumatate de tigaie. Tigaia o vom tine pe foc 5 min, mai mult pe partea unde se afla carnea, pana ce aceasta se rumeneste usor.

    Dupa cele 5 min, vom amesteca legumele cu carnea si vom mai tine pe foc alte 5 min, scuturand din cand in cand tigaia.

    Se ia cate o portie de orez si se aseaza in centrul farfuriei, iar pe marginea orezului montam fasii de pui cu legume. Orezul il vom orna cu menta taia fin.


  • Elena Tudor - Lasagna cu spanac si ricotta

  • o cutie foi de lasagna
  • 450g spanac
  • 300g ricotta
  • 150g mozarella
  • 100g parmezan ras
  • un ou
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului (gust de legume)
  • piper

    Intr-o oala cu apa fiarta se pun foile de lasagna, se fierb 5 minute dupa care se lasa la scurs.

    Spanacul se amesteca cu oul, cu ricotta, cu Maggi secretul Gustului(gust de legume) si piper.

    Intr-o tava se pune un strat de foi de lasagna, amestecul de spanac, mozzarela rasa si parmezan.

    Se adauga in cuptor pentru 20 de minute pana se rumeneste, se lasa la racit 10 minute inainte de a fi taiata si servita.


  • Diana Gabriela Arfir - Ciorbita de pui cu paste si legume

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov mare
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • 2 ardei grasi
  • ¼ pachet paste fidelute
  • 2 oua
  • o legatura de leustean
  • 6 aripioare de pui
  • ½ pliculet bors
  • lingurite de Maggi Secretul Gustului Intensavor Gaina
  • 3 litri apa
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper

    Se toaca ceapa si ardeiul marunt.

    Morcovul se da pe razatoarea mare, iar cartofii si dovlecelul se taie cubulete.

    Intre timp, aripioarele de pui se dau intr-un clocot si se arunca prima apa, apoi se adauga toate celelalte ingrediente in oala si se adauga apa.

    Se fierb timp de aproximativ o ora si se adauga pastele si ouale batute.

    Apoi se adauga borsul, bulionul, linguritele de amestec Maggi, sarea si piperul, dupa gust.

    Se mai tine la foc mediu timp de cateva minute si se adauga la final leusteanul tocat marunt.

    Se poate servi cu ardei iute sau ceapa verde.


  • Alexandra Hominceanu - Piure cu cascaval

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingura de unt
  • 100 ml lapte de vaca
  • 4 felii de cascaval (afumat sau normal)
  • Maggi Secretul Gustului de legume dupa gust

    Pune la fiert cartofii taiati cubulete impreuna cu o lingura de Maggi Secretul Gustului de legume.

    Taie fasii feliile de cascaval si pregateste-le pentru piure.

    Cand cartofii sunt fierti dar nu foarte moi, scoate-i de pe foc si arunca apa in care au fiert.

    Toarna peste cartofi laptele impreuna cu 1 lingura de unt si amesteca pana se formeaza o pasta groasa.

    Pune fasiile de cascaval peste piureul fierbinte si amesteca usor pentru a se topi.

    La final poti adauga un varf de Maggi de legume in cazul in care nu s-au imbibat bine cartofii la fiert.


  • Catalina Modoran – Stiuca umpluta

  • o stiuca de 2-3 kg
  • 3 catei de usturoi
  • 6 oua
  • 2 linguri de smantana
  • jumatate de ardei rosu
  • o ceapa
  • marar
  • 2 felii de paine medii fara coaja
  • 100 ml lapte
  • Maggi Secretul Gustului
  • sare
  • piper

    Se spala bine pestele si se indeparteaza capul. Se eviscereaza prin zona capului si cu coada unei lingure de lemn se curata interiorul de resturi. Se sterge bine cu o carpa uscata interiorul si exteriorul apoi se bate pestele cu o lingura de lemn ca sa se desfaca mai usor carnea de pe piele apoi cu o lingura de inox se indeparteaza carnea.

    Se intoarce pe dos pielea si se curata resturile de carne cu un cutit de friptura pentru a nu se deteriora pielea. Pielea se pune la frigider cu putina sare pana se face compozitia.

    Se scoate sira spinarii de pe carnea scoasa si se toaca la masina de tocat (cea veche a mamei) de 2 ori pentru a se macina bine oasele. (Prefer sa folosesc masina de tocat deoarece robotul face carnea o pasta... si nu are acelasi gust bun de peste.

    Carnea tocata se amesteca cu o ceapa taiata marunt, jumatate de ardei rosu tocat cubulete, marar (nu prea mult ca se inverzeste), 2 linguri de smantana, 3 catei de usturoi pisati, 2 felii de paine inmuiate in lapte si stoarse bine (fara coaja), 3 oua intregi, 3 galbenusuri de ou, Maggi Secretul Gustului, sare si piper dupa gust.

    Sfatul meu este..inainte sa umpleti la propriu stiuca din compozitie sa prajiti o chifteluta pentru a simti exact gustul si a adauga daca mai e nevoie de sare, piper sau Maggi Secretul Gustului.

    Se umple stiuca si se pune la cuptor pana se rumeneste.

    Felicitari!
  • Cat de mult ti-a placut acest articol?
    7.92
    (13 voturi)
    7130 vizite

    Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
    Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
    Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
    Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
    Trucuri pentru clatite delicioase!
    Trucuri pentru clatite delicioase!
    Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
    Personalitatile din spatele mancarurilor
    Personalitatile din spatele mancarurilor
    Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
    Ingredientul Secret al lunii noiembrie
    Ingredientul Secret al lunii noiembrie
    Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
    Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
    Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
    A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
    Cele mai noi Retete
    Cel mai simplu bulz. Este delicios!
    Cel mai simplu bulz. Este delicios!
    Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
    Supa crema de ciuperici savuroasa!
    Supa crema de ciuperici savuroasa!
    Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
    Ardei murati cu miere!
    Ardei murati cu miere!
    Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
    Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
    Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
    Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
    Prepara cea mai buna paine de casa
    Prepara cea mai buna paine de casa
    Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.

    Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
    Mai multe detalii despre Cookies!