Ce deosebeste De Cecco de alte paste?

06 Mar 2012 13:45
Parmafood Group Distribution va ofera cele mai bune paste italiene De Cecco de acum intr-un nou ambalaj. in variante lungi sau scurte, clasice, Bio sau integrale, pastele De Cecco te ajuta sa nu dai gres indiferent de ce reteta alegi!

In urma analizarii preferintelor consumatorilor la nivel European si datorita unor studii facute in
2011, De Cecco a hotarat trecerea de la ambalajul de carton la ambalajul din Nylon pentru
intreaga gama de paste. Ambalajul de nylon nu modifica caracteristicil organoleptice ale
produsului. Nylon-ul nu atrage umezeala. Utilizarea cartonului reciclat in ambalajul produselor
alimentare risca sa contamineze alimentele cu uleiuri minerale.

Amatorii de mancare italiana, ar trebui sa cunoasca unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun producator de paste - De Cecco. Totul incepe cu selectia de grau, continua cu procesul de productie unde un rol important il are apa de izvor folosita, si se sfarseste cu modul tau de preparare. Exista o multime de lucruri care trebuie stiute atunci cand vine vorba de gatit paste. Arta de a gati paste porneste de la selectia de paste si cere atentie si grija. Urmati instructiunile si nu puteti da gres. Pastele dvs. sunt gata atunci cand sunt al dente. Exista un mod foarte simplu de a verifica acest lucru: Rupe pasta cu o furculita, daca vedeti un cerc alb in interior (animella) sunt gata... daca au un punct in formare atunci au nevoie de cateva minute in plus. Veti gati cu siguranta paste gustoase!

Deci, ce deosebeste De Cecco de alte paste? Cateva detalii: alegerea graului, faina proaspata din propria moara, trefilarea in bronz, uscarea lenta la temperatura joasa, unicitatea apei de izvor folosite si un constant control al calitatii.

De Cecco iti recomanda Bucatini cu legume: Ingrediente pentru 4 persoane:
Timp de preparare:1 ora

BUCATINI N°15 400 g De Cecco

  • 3 dovlecei – spalati, curatati si taiati in felii subtiri
  • 1 ardei galben – curatat de seminte si interiorul alb, taiat in felii subtiri
  • 1 vanata - taiata in cuburi
  • 1 ceapa mica - curatata si taiata in felii foarte subtiri
  • 1/2 catel de usturoi - curatat si taiat felii foarte subtiri
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin De Cecco
  • 30 g unt
  • Buchet de busuioc - spalat si rupt in bucati mari
  • Sare si piper alb boabe

    Se presara cu sare vinetele taiate si se lasa sa se odihneasca intr-o sita, timp de 20 de minute pentru a indeparta excesul de apa. Se clatesc in jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se caleste ceapa si usturoiul intr-o tigaie in uleiul de masline si unt. Se adauga vinetele, dovleceii si ardeiul si se calesc la foc mare cateva minute amestecand energic. Se adauga putina sare, reduce caldura, se acopera cu un capac si se lasa la fiert timp de 15 minute. Atunci cand fierbe adauga frunze de busuioc.intre timp, gatiti "Bucatini" in multa apa clocotita cu sare. Scurgeti atunci cand sunt "al dente", se adauga legumele, se condimenteaza cu piper proaspat si cateva picaturi de ulei de masline extravirgin.
  • Cat de mult ti-a placut acest articol?
    3.40
    (5 voturi)
    3106 vizite

    Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
    Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
    Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
    Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
    Trucuri pentru clatite delicioase!
    Trucuri pentru clatite delicioase!
    Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
    Personalitatile din spatele mancarurilor
    Personalitatile din spatele mancarurilor
    Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
    Ingredientul Secret al lunii noiembrie
    Ingredientul Secret al lunii noiembrie
    Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
    Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
    Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
    A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
    Cele mai noi Retete
    Cel mai simplu bulz. Este delicios!
    Cel mai simplu bulz. Este delicios!
    Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
    Supa crema de ciuperici savuroasa!
    Supa crema de ciuperici savuroasa!
    Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
    Ardei murati cu miere!
    Ardei murati cu miere!
    Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
    Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
    Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
    Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
    Prepara cea mai buna paine de casa
    Prepara cea mai buna paine de casa
    Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.

    Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
    Mai multe detalii despre Cookies!